Prijs beton cire

Cemcolori: prijs beton cire !!! Naast de uitstekende prijs/kwaliteit verhouding onderscheidt Cemcolori zich door de talloze voordelen en unieke eigenschappen vergeleken met alternatieve beton-cire merken op de markt. In de eerste plaats is Cemcolori van nature vanaf 1 mm waterdicht en daarmee een unieke beton cire afwerking de markt van beton cire. Andere beton cire afwerkingen worden met een laklaag waterdicht gemaakt en u begrijpt dat de waterdichte eigenschap verloren gaat wanneer de laklaag slijtage gaat vertonen.

Cemcolori is van nature waterdicht en wordt met een laklaag enkel beschermd tegen vuilaanslag. Deze speciaal ontwikkelde laklaag maakt Cemcolori zeer goed reinigbaar en zeer onderhoudsvriendelijk. Deze eigenschappen maken Cemcolori dan ook een geliefd alternatief voor tegels in bijvoorbeeld de badkamer of de keuken. Bovendien is de beton cire van Cemcolori naadloos en ervaart u niet langer de nadelen van voegen tussen tegels.

De beton cire van Cemcolori kan daarnaast over nagenoeg elke stabiele ondergrond geplaats worden en het is bovendien mogelijk Cemcolori over bestaand tegelwerk te plaatsen waardoor slopen en breken overbodig wordt. Het is daarnaast ook mogelijk Cemcolori in combinatie met vloerverwarming te realiseren.

Wij waarborgen onze prijs/kwaliteit verhouding door te werken met gecertificeerde verwerkers. Deze verwerkers zijn getraind in het aanbrengen van Cemcolori waardoor de

kwaliteit van de beton cire afwerkingen gewaarborgd blijft. Dit maakt onze gecertificeerde verwerkers experts op het gebied van beton cire afwerkingen.

De beton cire is in diverse kleuren uitvoerbaar. Cemcolori bestaat uit 23 zorgvuldig geselecteerde standaardkleuren welke voor dezelfde prijs leverbaar zijn. Voor projecten en op aanvraag zijn wij zelfs in staat om de beton cire voor een kleine meerprijs op basis van alle RAL en NCS kleuren te produceren! Bekijk hier onze kleuren!

En wij zijn bovendien trots op het duurzame karakter van onze beton cire. Cemcolori bestaat uit natuurlijke en 100% milieuvriendelijke materialen. Dit maakt Cemcolori een gezonde afwerking voor zowel thuis als in de openbare ruimte.

Kortom, een revolutionair en waterdicht beton cire tegen een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Ontdek de luxe design uitstraling van Cemcolori en kom in contact met onze gecertificeerde verwerkers. Een uitgewerkte prijs ontvangen? Klik hier voor een vrijblijvende offerte aanvraag.

ik wil graag
in contact komen
met een gecertificeerd
verwerker uit mijn regio

Klik hier

Wat Cemcolori
zo uniek maakt…

Ons product is van nature
100% waterdicht
Dus ook ideaal voor uw
badkamer, douche en toilet

Nu, het alternatief voor tegels
in natte ruimtes!
Lees meer ►