Beton Cire Amsterdam

Projecten Beton Cire Amsterdam, gerealiseerd door Cemcolori!
Beton cire Amsterdam: als je in Amsterdam woont of werkt of in de grote regio daar om heem dan kan Cemcolori je helpen op gebied van beton cire vloeren en beton cire wanden. Cemcolori is een vooraanstaand leverancier van betoncire en staat bekend, bij zowel eindgebruikers als verwerkers, als een degelijke en vertrouwde partner als het gaat om betonstuc. De merknaam Cemcolori staat voor kwaliteit, service en garantie. Mensen zijn vaak op zoek naar goedkoop betonstuc en Cemcolori informeert je graag over toepassingen met beton-cire, passend in je budget.

Cemcolori kan zorgen voor advies over beton cire maar ook zorgen voor het aanmaken, aanbrengen, onderhoud en verwerking. Als je kiest voor een beton cire vloer of wand van ons dan zul je versteld staan van het esthetische effect aan je woning of bedrijf en ook het duurzame karakter van de betonstuc vloer of betonstuc wand. Vraag ons om een prijs voor je beton cire en wij zullen je die presenteren in een duidelijke en scherpe offerte.

Beton Cire is in diverse kleuren te realiseren, zo heb je de keuze uit 23 zorgvuldig geselecteerde standaardkleuren welke voor dezelfde prijs leverbaar zijn. Voor projecten en op aanvraag zijn wij in staat om beton cire voor een kleine meerprijs op basis van alle RAL en NCS kleuren te produceren! Bekijk hier al onze kleuren!

Kies als je in de regio Amsterdam woont of werkt dus zorgeloos voor Cemcolori. Wij leveren een revolutionair en waterdicht beton cire tegen een uitstekende prijs en kwaliteit. Ontdek zelf ook de luxe design uitstraling van Cemcolori en kom in contact met onze gecertificeerde Cemcolori verwerkers. Een uitgewerkte prijs ontvangen? Klik hier voor een vrijblijvende offerte aanvraag.

ik wil graag
in contact komen
met een gecertificeerd
verwerker uit mijn regio

Klik hier

Wat Cemcolori
zo uniek maakt…

Ons product is van nature
100% waterdicht
Dus ook ideaal voor je
badkamer, douche en toilet

Nu, het alternatief voor tegels
in natte ruimtes!
Lees meer ►